tiistai 28. elokuuta 2012

Hengähdystauko

Myrskyssä on havaittavissa pieniä tasaantumisen merkkejä. Ehkä se on vain väliaikaista. Aika näyttää.

Tämä myrsky on suuri muutos elämässäni. Muutos, joka tuli yllättäen, mutta johon olen osin silti valmis. En vain pidä yllätyksistä ja liian nopeasta temposta enkä ripauksestakaan tunnetta painostuksesta tai työntämisestä.

Muutoksen keskellä  olen pohtinut ja käsitellyt asioita paljon itsekseni omassa päässäni. Hyvin helpottavaa on ollut myös avautua parille luottohenkilölle. Kun puhuu ääneen vaikeista asioista toiselle, tunteet nousevat helposti pintaan ja itkukin saattaa tulla. Mutta se on sallittua eivätkä kuuntelijat ole siitä hätkähtäneet vaan ovat osoittaneet ymmärrystä. Niissä tilanteissa olen näyttänyt heikkouteni ja haurauteni, en sitä ole voinut peittääkään. Luottamalleen ihmiselle uskaltaa näyttää inhimillisen heikkoutensa, ei tarvitse pelätä toisen suhtautumista.

Ja sitten sisäisten tuntojen  jälkeen kevyt osuus, jos olet kiinnostunut vain inhimillisen tunne-elämän pohdinnoista, älä lue tätä kappaletta. Keskellä tätä myllerrystä kävin tarkistuttamassa fyysisen  kuntoni. Lihaskuntotestit kertoivat uutispommin,  vatsalihakseni  ovat  erinomaisessa kunnossa! Tämä oli niin uskomaton juttu, että kerron sen teille, vaikka en tapaa kirjoittaa tälläistä tänne.Tässä huolen, pelon, epävarmuuden ja muuttuvan elämän keskellä tämä on minulle sen suuruusluokan uutinen, että siitä  on revittävä kaikki ilo irti.  On aika mahtavaa olla keski-ikäinen, ei mallimitoissa oleva nainen, jolla on erinomaiset vatsalihakset.....=) Kesällä on jumpat ja vatsaliikkeet  olleet lomalla ja vatsa on pyöristynyt, kun olen herkutellut kesäruuilla ilman huolen häivää. Mutta talven ja kevään hikiset hetket jumpassa kantavat siis hedelmää. Hurraa!

Yhteiskiitos teille lukijani tuesta ja kannustuksesta tässä minulle vaikeassa elämänvaiheessa, sanoillanne olette välittäneet hyvältä tuntuvaa empatiaa ja  energiaa. Olette ihania...=)
Tervetuloa mukaan lukijaksi Hymyilevä tyttönen!

4 kommenttia:

AAMU kirjoitti...

Usein asiat menevät jaksoina, Saarnaajan sanoin,
on aika parantaa,
aika on purkaa
ja aika rakentaa,
aika itkeä
ja aika nauraa,
aika on valittaa
ja aika tanssia,
aika heitellä kiviä
ja aika ne kerätä.

FeminineApproach kirjoitti...

Totta, sanotaan myös että elämä kulkee seitsemän vuoden sykleissä ja olen ollut huomaavinani, että jotain perää siinäkin on.

On lohduttavaa tietää, että vaikeatkin jaksot vaihtuvat joskus helpommiksi.

Evangelina kirjoitti...

On vahvuutta uskaltaa osoittaa heikkoutensa. Toivon sinulle kaikkea hyvää ja siunausta elämääsi. Kirjoituksesi ovat niin elämänläheisiä, tunnistan pohtivani samanlaisia asioita. Ja kuvasi ovat loistavia:)

FeminineApproach kirjoitti...

Kiitos Evangelina tuesta ja sanoistasi.

Aika monella meistä taitaa olla samantyyppisiä pohdintoja jossain vaiheessa elämää. Sekin on lohduttava tieto, että ei ole ainoa maan päällä, joka painiskelee silloin tällöin vaikeiden asioiden kanssa.