maanantai 19. marraskuuta 2012

Elämän pyörässä

Elämä on jännittävää, koko ajan tapahtuu jotain. Staattinen, tasainen tilanne - sellaista ei ole.

Täällä olen kirjoittanut paljonkin muutoksista elämässäni kuluneen vuoden aikana. Niihin olen sopeutunut ja siinä mielessä elämä on tasaantunut. Ja mikä on aivan parasta, kivut ovat lähes kadonneet! Se on niin hienoa, etten vielä uskalla täysin luottaa siihen etteivät ne palaisi.

Mutta kun nuo osa-alueet ovat seestyneet, ilmaantuu uutta liikettä elämään. Ihan oikeasti, minusta olisi välillä mukavaa elää tasaista ja soljuvaa arkea ilman mitään sen kummempaa. Mutta haasteita tuntuu tänä vuonna riittävän, nyt ammatillisella saralla.

Välillä mietin, keräänkö itse muutosta ja liikettä elämääni. Ja päädyn yhä uudelleen siihen, että en. Suurin osa asioista tulee ulkopuolelta enkä pysty vaikuttamaan niiden ilmestymiseen millään lailla. Voin vain yrittää sopeutua ja löytää asioista niiden hyvät puolet.


Mutta silti, kaikesta huolimatta, tahtoisin hidastaa ja elää hetket kerrallaan täysipainoisesti ilman jatkuvaa uudistumista. Minä haluaisin pysähtyä välillä. Onko se vain minussa vai kulkeeko maailma välillä liian lujaa?

3 kommenttia:

Hoo Moilanen kirjoitti...

Minusta tuntuu siltä, että on mukavan seesteisiä kausia - jopa vuosia - ja joskus taas haasteet sen kuin seuraavat toisiaan. Pyytämättä.

Koitetaan kestää! :)

ps. En tiedä minkätyyppisiä kipuja sinulla on, mutta kaikenlaisiin niveliin liittyviin (ja ehkä muihinkin) kipuihin msm saattaa auttaa. Se kun kääntää happoemästasapainoa paremmalle tolalle.

Jagdev Kaur kirjoitti...

Joogisen ajattelun mukaan kaikki, mikä meitä vastaan tulee tässä elämässä, tulee syystä. Sitä syytä voi kyllä olla vaikea tunnistaa tai hyväksyä. Jostain syystä tarvitsemme tietynlaisia kokemuksia tai vedämme puoleemme tiettyjä asioita - vaikka ne kuinka näyttäisivät tulevan vastaan meistä riippumattomista syistä.

FeminineApproach kirjoitti...

Totta muuten Hoo Moilanen, välillä on ollut pitkiä pitkiä seesteisiä kausia, vuosikausia. Ja sitten joku vuosi sattuu ja tapahtuu laidasta laitaan....no, sanotaan että kaikki mikä ei tapa vahvistaa. Kiitos tuesta! Ja kiitos msm-vinkistä, tiedä vaikka kokeilisin sitä.

Jagdev Kaur, voi se olla noinkin. Joskus jälkikäteen näkee asioiden tarkoituksen, mutta toisinaan se jää epäselväksi. Ja kun asiat kasaantuvat suhteellisen lyhyeen aikajaksoon, siinä hengästyy.