tiistai 27. marraskuuta 2012

Kun kuvat katoavat

Blogger ilmoittaa, että ilmainen  kuvatilani on  käytetty. Mietin nyt, mitä teen. Tunnen, että haluaisin vielä jakaa ajatuksiani sanoin ja kuvin teidän kanssanne. Sanat ovat minulle tärkeitä, mutta myös kuvat ovat merkityksellisiä. Minulle ei aina ole toista ilman toista. Ja toisaalta poikkeus vahvistaa säännön, joskus riittävät pelkät sanat, joskus kuvat.

Mihin ratkaisuun päädyn, en vielä tiedä. Annan ajan kertoa sen  minulle. Kerrottakoon kuitenkin, että tapanani ei  ole kadota horisonttiin  sanomatta sanaakaan, vaikka hiljaisen puoleinen toisinaan olenkin....=)

Sillä välillä talven odotusta teille, sääennuste lupasi lumisadetta ja pakkasta myös eteläiseen Suomeen. Tähän olisin laittanut talvisen kuvan, mutta kun.....

8 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Se maksullinen kuvatila ei miun tietojen mukaan ole ku pari, kolme euroa :)

pekka.paiva@gmail.com kirjoitti...

Olin heti sitten samassa tilanteessa ja päätin, etten periaatteessa lähde maksamaan ilmaiseksi mainostettua palvelua. Kokeilin Vuodatusta, mutta siellä on pakkomainoksia, joista tosin pääsee irti -- maksamalla (?!).
Haikea olo, sillä blogiinsa ehtii vuosien saatossa kiintyä.

FeminineApproach kirjoitti...

Heiri, hyvin mahdollista että lisätila maksaisi vain vähän. Mutta tämä on periaatekysymys ja niissä olen toisinaan jääräpää, myönnän....

Pekka, olen samoilla linjoilla kuin sinä. Lisäksi olen tarkka siitä, mitä tietoja itsestäni esim. google-jätille haluan antaa.

Ihan ymmärrettävää, että blogiinsa kiintyy, onhan se oma luomus, jonne on ehkä kirjannut syvimpiäkin ajatuksiaan tai itse ottamiaan valokuvia, joilla on jokin merkitys.

Minusta tuntuu, että etsin tien jatkaa, mutta täytyy vähän funtsata miten sen teen. Kiitos, kun kommentoitte, etten ihan yksikseni täällä höpise...=)

Birgitta kirjoitti...

Onpa tylsää. Asia ei ole tullut omalle kohdalle, joten en tiedä mitä itse tekisin. Nollautuukohan ongelma, jos luo uuden blogin bloggeriin?

Anonyymi kirjoitti...

Löytyisikö täältä vinkkiä: http://villavariksenmarja.blogspot.fi/
t.Tiina, satunnainen lukijasi

FeminineApproach kirjoitti...

En tiedä Birgitta, nollautuuko. No, jotain uutta on mielessä, ehkäpä tämä vielä tästä.

Kiitos Tiina kommentista, blogissasi on todella hyviä ohjeita ja vinkkejä tähän asiaan. Moni ns. tavallinen tietokoneen käyttäjä ei aina hoksaa tälläisiä ennen kuin oppii ne kantapään kautta kuten minä nyt.....=)

Jaana kirjoitti...

Hei! Mulla oli sama ongelma, joka selvisi näin:
Pienennän aina kuvani niin, että pisin 800 pikseliä. Silloin ne eivät vie sitä tilaa ollenkaan :)Itse teen pienennyksen Photo Scape-ohjelmalla.

FeminineApproach kirjoitti...

Kiitos vinkistä Jaana! Nyt ehdin jo aloittaa uuden blogin ja sinne pienennän kuvat niin pieniksi kuin saan. En jaksanut ryhtyä tämän blogin kuvia käymään läpi ainakaan nyt, vaan aloitan puhtaalta pöydältä.

Ehkä tekee hyvää välillä uudistua, vaikka Hipaisuja olikin esikoiseni bogimaailmassa ja siten tärkeä. Mutta, elämä jatkuu uusin kujein.

Suuret kiitokset kaikille neuvoista ja vinkeistä, ne tulivat tarpeeseen ja opinpa tässä taas uutta tietotekniikastakin...=)